Gillar du naturkänslan, men bor i en stad där du inte har tillgång till en stor trädgård med natur närliggande? Då är mitt tips att ta med dig naturen in i hemmet. Göra den en del av inredningen. 

Detta gör du genom att välja färger som påminner dig om naturen. Olika nyanser av grönt med accent färger som gult eller blått. Låt textilier med mönster av blomster och blad förstärka känslan. Detta görs sig bäst på canvastavlor. När det kommer till möbler, golv och köksbänk kan du välja material som trä i all världens nyanser eller sten. En stor trend de senaste åren har varit marmor. 

Rätt tavla för att få till naturkänslan

Ett annat sätt att verkligen skapa den där känslan av natur inomhus är att jobba med canvastavlor. Du kan välja motiv som solnedgångar vid havet, oändlig skog eller bergskedjor med snö toppar. Det finns verkligen inget rätt eller fel här utan det handlar bara om att du ska välja det som skapar rätt atmosfär och är vackert att se på. 

Detta är subjektivt. Därför behöver du kolla och se för dig själv vilka typer av tavlor som passar dig, ska de vara oljemålningar eller akvareller. Ska de vara målade på canvas?

Genom att scrolla igenom en webshop så som MyNewArt kan du enkelt bilda dig en uppfattning om vilken typ av tavla, vilka färger som passar dig bäst och så vidare.