Att göra en tandblekning hemma kan oftast vara ganska enkelt – så länge man använder sig av rätt produkter, förstås. I den här artikeln har vi tittat lite närmare på hur man hittar den bästa tandblekningen just nu.

Så hittar du den bästa tandblekningen 

Vi har tagit hjälp av webbplatsen bästa tandblekningen för att ta reda på vilka aktörer, produkter och kategorier som de facto är bäst just nu. Det första man bör ha koll på när det är dags att genomföra en blekning av sina tänder är att kontrollera så att produkten är godkänt.

Det finns nämligen ganska mycket regler och lagar som man måste förhålla sig till om man är en aktör i tandblekningsmarknaden. Framförallt, handlar det om innehållet i själva produkten. Det finns nämligen väldigt starka tandblekningar som förvissa ger effekt – men de kan också vara direkt skadliga.

Välj bara seriösa aktörer

Det finns en hel del aktörer idag som sysslar med tandblekning men det är långt ifrån alla som kan betraktas som seriösa. Ett enkelt sätt att se om deras produkter håller måttet är att dubbelkolla så att de är EU-godkända. Detta har att göra med innehållet i produkterna, då EU reglerar detta.

Bästa alternativen

Efter att ha dubbelkollat ett par aktörer som sysslar med jämförelse av de bästa blekningsprodukterna på marknaden kunde man snabbt konstatera att det är främst tre aktörer som sticker ut. Dessa är dentway, dentaworks och beconfident.

Exakt vilken av dessa som är bäst är oerhört svårt att svara på då de alla har ungefär samma innehåll i sina blekningsmedel.