Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från Gymgrossisten, Svensktkosttillskott & Fitnessguru.

Även om viljan och motivationen är på topp så är det ibland svårt att få kroppen att följa med. Det händer speciellt när träningen pågått intensivt under många månader, och kanske även år. Ibland spelar det ingen roll hur väl kost, sömn och återhämtning än sköts för det behövs något ytterligare som kickar igång systemet lite extra. Då finns det pwo att tillgå, eller pre workout som det betyder. På marknaden finns det ett flertal olika produkter med olika prisklasser och som har sina speciella sammansättningar.

Bästa PWO
Drömprodukten: Pre JYM, 20 servings
Mellanprodukten: RAW Rampage
Budgetprodukten: Self Omninutrition BCAA Pre-Workout

Det finns de som är extra starka för träningen som kräver en extra push och de som kommer i roliga smaker. Här finns även pwo som har tillskott av olika slag, som fettförbrännande substanser eller vitaminer och mineraler. Det gäller bara att hitta det som passar bäst för den egna personen och för den träningsmängd som du för tillfället är uppe i.

I vårt test blev drömprodukten Pre JYM, 20 servings och vår utvalda mellanprodukt blev RAW Rampage följt av budgetprodukten Self Omninutrition BCAA Pre-Workout. Vi har även valt ut en specialare i SNS Biotech Purple Burn PWO, 250g, Purple Punch.

Slutligen har vi även fyra bubblare: Fitnessguru One PWO®, Better You Organic PWO, Olimp Sports Nutrition Redweiler, 480 g & Cellucor C4.


Drömprodukten: Pre JYM, 20 servings

Drömprodukten: Pre JYM, 20 servings

Pwo skapad av en mycket känd träningsprofil och doktor, med både grundläggande ingredienser och mer exklusiva.


Mellanprodukten: RAW Rampage

Uppdaterad pwo med alla ingredienser för förbättrad energi och för en god hälsa, med smaker som sticker ut i mängden.


Budgetprodukten: Self Omninutrition BCAA Pre-Workout

Budgetprodukten: Self Omninutrition BCAA Pre-Workout

Prisvärd produkt som ändå innehåller allt som behövs hos en pwo för att få en ökad energi och extra explosivitet vid träningspasset.


Specialaren: SNS Biotech Purple Burn PWO, 250g, Purple Punch

Fettförbrännaren som även är en pwo med alla grundingredienser för en pwo samt ett flertal andra som är naturliga och bra.

Så här genomförde vi testerna för bästa pwo:

1.      Kartläggning av produkter på den svenska marknaden
2.      Genomgång av genomförda tester de senaste 24 månaderna (se alla tester som vi gått igenom längre ner på sidan).
3.      Sammanställning och utvärdering av informationen
 
Tränabäst.se är en sida som finansieras genom att länka till olika e-handlare. Alla tester görs dock helt fristående från dessa företag och tillverkarna av produkterna. Innehållet avgörs av de enskilda personer som analyserar kartläggningarna och testerna.


Vi rekommenderar

Drömprodukten: Pre JYM, 20 servings

Drömprodukten: Pre JYM, 20 servings

En drömprodukt inom pwo är en produkt som heter Pre JYM, 20 servings. Här får du ut allt det du önskar dig av en pwo och mer därtill, dessutom till ett pris som inte skiljer sig mycket från mängden. För dig som vill få ut det mesta möjliga av de produkter du tar så får du här en pwo som är extra stark. Alla grundläggande ingredienser är med, som citrullin, beta-alanin och koffein.

Du får även grenade aminosyror och ingredienser av ett exklusivare slag som alfa-glyceryl fosforylkolin och N-acetyl L-cystein. Utformningen har gjorts av en inom området mycket omtalad och erkänd doktor och träningsprofil som heter Jim Stoppani. Bara det en variabel som gör att många får något extra glansigt i ögonen. Produkten består av ett pulver som enligt rekommenderad dos ska blandas med vatten och intas före träningen.


Mellanprodukten: RAW Rampage

Mellanprodukten: RAW Rampage

Med ett namn som RAW Rampage är det nästan så att produkten förtjänar att hamna som listans mellanprodukt utan några andra kvalifikationer. Men här får du allt du önskar hos en pwo som tagit en mycket bra produkt och nu gjort en ännu bättre utveckling. Nu finns det även N-acetyl-l-tyrosin, kolin och en egentillverkad kreatinblandning i produktens redan mycket kompetenta innehållslista. Med den nya produkten har det också tillkommit en högre halt magnesium, vilket är en god förutsättning för att du ska återfå en balans som kan svaja på grund av svettning.

Produkten är till för dig som verkligen satsar på din träning med höga mål och som ger allt på dina pass. Du får även med andra bra ingredienser som vitamin C, B6 och piperin. En på alla sätt fullvärdig produkt med andra ord. Välj bland ett flertal goda smaker som Jordgubbslemonad, Syrliga äpplen eller en Christmas Cola.


Budgetprodukten: Self Omninutrition BCAA Pre-Workout

Budgetprodukten: Self Omninutrition BCAA Pre-Workout

Listans budget är en kombinationsprodukt som är unik inom området. Self Omninutrition BCAA Pre-Workout är en BCAA och en PWO i en och samma produkt. Här får du en bas som består av grenade aminosyror och en innovativ formula med bland annat koffein och beta-alanin. Med andra ord allt du behöver för god muskeluppbyggnad och energi under träningspasset. Ingredienserna kan ge stickningar i kroppen som är ofarliga och som går att använda som en extra energikick.

Du kan även uppleva att du får extra mycket blodflöde och pump i musklerna, vilket bland annat är vad produkten går ut på. Inga kalorier, inget fett och inga kolhydrater finns i produkten, vilket gör att du kan använda den obehindrat även om du går på en diet inför en tävling. Eller bara vill hålla nere ditt kaloriintag generellt. Produkten innehåller både koffein och sötningsmedel.


Specialaren: SNS Biotech Purple Burn PWO, 250g, Purple Punch

Specialaren: SNS Biotech Purple Burn PWO, 250g, Purple Punch

Det är inte bara listans längsta namn utan även en specialare som heter duga! I SNS Biotech Purple Burn PWO, 250g, Purple Punsch får du en pwo som ger dig allt du behöver för att få ökad energi och pump vid ditt träningspass. Men dessutom får du en extra effekt i form av en ökad fettförbränning. Det är till och med så att fettförbränningen är tillverkarens fokus och pwo är det som du får med på köpet.

Kvaliteten är mycket hög gällande ingredienser, effekt och smak. Här får du exempelvis koffein i en hög dos samt en hel lista med välkända ingredienser som ingefära, kanel, grönt te och spansk peppar. Du får även med vitaminerna B3, B6 och B12 som alla har bevisat god och mycket viktig effekt på kroppens system. Här finns också Zink, Beta Alanin, Magnesium med flera.


Våra bubblare

Fitnessguru One PWO®

Fitnessguru One PWO®

Listans bubblare nummer ett är en pwo som gör dig starkare, snabbare och med mer fokus och energi. Fitnessguru One PWO® är en vegansk pwo som passar för dig som äter en vegansk kost eller som föredrar en pwo som är vegansk. 4 smaker ger valfrihet och att du lätt kan variera dig om du vill. Du får inte i dig några kalorier och kan därför fortsätta använda produkten om du är i en period av diet för viktnedgång. Produkten ger även 2-3 gånger högre dos av alla ingredienser än i andra liknande produkter.


Better You Organic PWO

Better You Organic PWO

Välj bort kemikalier och satsa på en helt organisk pwo med Better You Organic PWO. Här består ingredienserna av frukt, bär och olika växtextrakt. Proteinerna är fria aminosyror och BCAA, samt en hög halt av koffein på hela 150 mg per portion. Sammantaget gör det att du får en rejäl boost i din träning. Sötningen är gjord med stevia, som även det är en växt, och smaken kommer från röda bär som jordgubb, gojibär och tranbär med flera. Produkten är ett pulver som du enkelt blandar med vatten och dricker ca 30 minuter före träning.


Olimp Sports Nutrition Redweiler, 480 g

Olimp Sports Nutrition Redweiler, 480 g

Som bubblare presenterar vi den kompetenta pwo:n med det ovanliga namnet Olimp Sports Nutrition Redweiler, 480 g. Det är en mycket tungt doserad pwo för dig som vill få ut det mesta av din kost och dina kosttillskott. Här finns 3 ingredienser som är speciellt framtagna för dem som vill ta träningen till en extra hög nivå, och även mycket höga halter av alla de ingredienser som vanligtvis ingår i pwo. Bland annat hela 300 mg koffein per dos. Produkten består av pulver som enkelt löses upp i vatten i en shaker.


Cellucor C4

Cellucor C4

Sist på listan landar Cellucor C4, som är en pwo som passar för både nybörjare och elitidrottare som vill ta sin träning till en högre nivå. Här får du en pwo med en mix av ingredienser som hjälper dig få den där extra explosiviteten och energin för att få ut mesta möjliga av ditt träningspass. Fokuset inom ingredienser är att få upp pumpen och prestationen och här ingår bland annat aminosyror och kreatin. Du får även med koffein som är uppiggande och som får dig att känna dig energisk och alert under hela träningspasset.


Sammanfattning

De pwo som finns på marknaden är till för att ge en extra kick under träningen, med mera blodtillförsel i musklerna och extra energi. Men det finns även de som har ytterligare ingredienser som vitaminer och mineraler. Eller som är två i ett med andra funktioner som exempelvis fettförbränning. Priserna skiljer sig inte så markant åt utan det går att välja den som du tycker är bäst, helt enkelt. Pwo är ett pulver som blandas ut med vatten och som går att få som naturell eller med ett flertal olika smaker, allt efter vad du själv önskar.

I vårt test blev drömprodukten Pre JYM, 20 servings och vår utvalda mellanprodukt blev RAW Rampage följt av budgetprodukten Self Omninutrition BCAA Pre-Workout. Vi har även valt ut en specialare i SNS Biotech Purple Burn PWO, 250g, Purple Punch.

Slutligen har vi även fyra bubblare: Fitnessguru One PWO®, Better You Organic PWO, Olimp Sports Nutrition Redweiler, 480 g & Cellucor C4.

Frågor och svar

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna som konsumenterna önskar få svar på vid inhandlande av det bästa PWO.

Vad är viktigt att tänka på när man köper PWO?

Välj en produkt som du tycker stämmer överens med den effekt som du känner att du vill ha. Ta inte en som har lägre eller högre effekt, eftersom det då kan bli en besvikelse eller skapa oro på grund av sin kraft. Välj gärna en som har en smak som du tycker om.

Vad är en bra PWO?

En pwo som är bra ger dig precis rätt extra boost för att ta din träning till högre nivåer. Den är lättlöslig och har en smak som gör att du har lätt att dricka den.

Vad är är en dålig PWO?

Konstig känsla i kroppen, ingen effekt, en smak som får dig att inte vilja dricka den och ett pris som inte är anpassat efter effekten som du får av produkten.

Källor
 • https://www.gymgrossisten.com/pre-jym-20-servings-pineapple-strawberry/9977-2.html
 • https://www.svensktkosttillskott.se/raw-rampage
 • https://www.svensktkosttillskott.se/self-omninutrition-bcaa-pre-workout?da=14-18
 • https://www.gymgrossisten.com/purple-burn-pwo-250g-purple-punch/12342-01.html
 • https://www.fitnessguru.com/sv/one-pwo
 • https://www.svensktkosttillskott.se/better-you-organic-pwo?da=14-2559
 • https://www.gymgrossisten.com/redweiler-480-g/820239R.html
 • https://www.svensktkosttillskott.se/cellucor-c4?da=14-2353
Tester som vi gått igenom:
 • https://www.fitnessfrank.se/kosttillskott/basta-pwo
 • https://www.bastitest24.se/halsa/pwo
 • https://tillskottsbibeln.se/basta-pwo/
 • https://www.gymgrossisten.com/guide-valj-ratt-pwo.html
 • https://www.kosttillskottguiden.se/pwo/
 • https://testlaget.se/kosttillskott/pwo/
Summering
product image
Betyg
1star1star1star1star1star
Betyg
5 based on 2 votes
Varumärke
JYM
Produktnamn
Pre JYM